Maar waarom dan?

Maar waarom dan?

In strijd voor een

gezonde samenleving

Veel voedingsmiddelen bevatten ongezonde smaakstoffen en kleurstoffen, die worden gebruikt om eten aantrekkelijk en lekker te maken. Maar of dit voedzaam is? Verre van. Het zorgt er juist voor dat er meer van dit soort producten gegeten moeten worden om verzadigd te raken. En daarmee komen er nog meer van deze ongezonde voedingsstoffen het lichaam binnen.

Daarom gebruikt Delta Food Innovators zoveel mogelijk natuurlijke, gezonde ingrediënten om deze overbodige, kunstmatige E-nummers te vervangen. Hiervoor gebruiken we veel groenten en fruit en maken we gebruik van reststromen uit productie van andere voedingsmiddelen. Goed voor de gezondheid, de weerstand én het milieu. Zo zorgen we voor een gezonde maatschappij in een gezonde wereld.

Dit zijn onze merken

Wij gaan voor verantwoorde voeding die niet alleen gezond is, maar ook lekker voor de mens, de wereld en voor telers. Want gezonde voeding heeft geen lange lijst met ingrediënten nodig. Met volwaardige en zo veel mogelijk onbewerkte voeding zetten wij een stap naar een gezondere wereld.

Skinnydipp

Frostyfit

Skinny Snacks

ReFill

Pick-a-juice

Onze strategie? Smaak!

Wij willen voeding niet alleen gezonder, maar ook lekkerder maken. Want wij geloven wat we onze missie alleen bereiken als onze producten minstens zo lekker zijn als minder gezonde alternatieven. Daarom worden al onze producten uitgebreid getest op smaak en kwaliteit. Lekker gezond!

Ontdek Delta Food Innovators als…

Productontwikkelaar

Wij vinden het belangrijk dat voeding verbeterd wordt op smaak en gezondheid.

Ben jij hier met jouw organisatie ook mee bezig? Mooi!

Wij ondersteunen jullie graag in het proces om jullie product te verduurzamen en gezonder te maken, of om bijvoorbeeld van reststromen een geheel nieuw product te creëren.

Adviespartner

Wij produceren producten zonder onnodige, ongezonde additieven. Zo zijn onze producten altijd een gezonde en bewuste keuze! Wij gebruiken natuurlijke, gezonde ingrediënten om zoveel mogelijk overbodige, kunstmatige E-nummers te vervangen.

Van verfrissende sappen tot smeuïge spreads en van knapperige snacks tot verrassende ijsjes: laat je verrassen door ons gezonde productassortiment.